Објавен Насока Предмет Пријавување Полагање Учебна
21-05-2017 Лаб Прехранбени производи 04-05-2017 16-05-2017 18-05-2017 2016/2017
 
Att Закачен документ .pdf 119 Kb
 
Резултати од втор колоквиум Прехранбени производи одржан на 18.05.2017