Објавен Насока Предмет Пријавување Полагање Учебна
01-06-2017 Мр-нова Токсикологија 16-05-2017 23-05-2017 25-05-2017 2016/2017
 
Att Закачен документ .pdf 132 Kb
 
Резултати од втор колоквиум токсикологија одржан на 25.05.2017