Објавен Насока Предмет Пријавување Полагање Учебна
01-06-2017 Лаб Токсиколошки форензични анализи 22-05-2017 29-05-2017 31-05-2017 2016/2017
 
Att Закачен документ .pdf 118 Kb
 
Резултати од втор колоквиум Токсиколошки форензични анализи одржан на 31.05.2017