Објавен Насока Предмет Пријавување Полагање Учебна
21-12-2017 Лаб Молекуларни и имунолошки анализи - теоретски основи 14-12-2017 18-12-2017 20-12-2017 2017/2018
 
Att Закачен документ .pdf 41 Kb
 
резултати од колоквиум 2 МИА-ТО
 

  Увид на тестови: 22.12.2017 (петок) во 12часот.