Објавен Насока Предмет Пријавување Полагање Учебна
24-12-2017 Мр-нова2015 Основи на фармакологијата 14-12-2017 19-12-2017 21-12-2017 2017/2018
 
Att Закачен документ .docx 14 Kb
 
Резултати од вториот колоквиум по предметот Основи на фармакологијата одржан на 21.12.2017