Објавен Насока Предмет Пријавување Полагање Учебна
28-12-2017 Мр-нова2015 Неорганска хемија применета во фармација 11-12-2017 21-12-2017 26-12-2017 2017/2018
 
Att Закачен документ .pdf 744 Kb
 
Резултати од вториот колоквиум по Неорганска хемија, применета во фармација (студ. програма Магистер по фармација 17-18)
 

Резултати од вториот колоквиум по Неорганска хемија, применета во фармација оддржан на 26.12.2017 (студ. програма Магистер по фармација 17-18)