Објавен Насока Предмет Пријавување Полагање Учебна
28-12-2017 Лаб Општа и неорганска хемија 11-12-2017 21-12-2017 26-12-2017 2017/2018
 
Att Закачен документ .pdf 701 Kb
 
Резултати од II-от колоквиум по Општа и неорганска хемија (студ. програма Лабораториски биоинжинер 17-18)
 

Резултати од II-от колоквиум по Општа и неорганска хемија оддржан на 26.12.2017 (студ. програма Лабораториски биоинжинер 17-18)