Објавен Насока Предмет Пријавување Полагање Учебна
03-01-2018 Мр-нова Храна и исхрана 13-12-2017 25-12-2017 28-12-2017 2017/2018
 
Att Закачен документ .pdf 132 Kb
 
Резултати од втор колоквиум Храна и исхрана одржан на 28.12.2017