Заборавени податоци за најава

1. Внеси email адреса со која сте регистрирани и кликни на испрати
2. Податоците за најава ќе Ви пристигнат на email
3. Ако email-от не се совпаѓа со email адресата со која сте се регистрирале,
системот ќе ве одбие!
Во случај да имате технички проблем пишете на
Техничка поддршка: ff@vestel.com.mk