ОГЛАСИ
Одбери група:
За идните студенти Докторски студии Насловна Студенти Завршни и поправно завршни вежби Распоред на настава KE Јавни набавки
 
Докторски студии
  Датум  Оглас    
1 12-09-2017 Конкурс за запишување на студенти на трет циклус - докторски студии на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во академската 2017/2018 година .pdf 204 Kb
2 19-09-2016 Конкурс за запишување на студенти на трет циклус - докторски студии на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во академската 2016/2017 година .pdf 458 Kb
3 14-07-2015 Конкурс за запишување на студенти на трет циклус - докторски студии на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во академската 2015/2016 година .pdf 198 Kb
4 08-11-2013 Оглас за сместување на докторанти
5 15-02-2013 Финална листа на кандидати кои ги исполнуваат условите за 3 циклус на ФФ-УКИМ
Фармацевтски факултет
Мајка Тереза 47, 1000 Скопје, Р Македонија
Тел: ++ 389 2 3126-032; 3126-024; 3119-694 Факс: ++ 389 2 3123-054
Студентски прашања: studentskiprasanja@ff.ukim.edu.mk
Техничка поддршка: ff@vestel.com.mk
Админ
© Copyrights 2017 Vestel - Овој софтвер законски е заштитен преку асоцијацијата за заштита на авторски права. Сите незаконски копирања, присвојување програмски кодови, хакерство или кракерство врз овој софтвер ќе биде казнето според законот на Р.Македонија за кршење на авторски права