ОГЛАСИ
Одбери група:
За идните студенти Докторски студии Насловна Студенти Завршни и поправно завршни вежби Распоред на настава KE Јавни набавки
 
Распоред на настава
  Датум  Оглас    
1 06-10-2017 Известување за распоред за настава за изборни предмети - 9ти семестар Магистер по фармација .pdf 221 Kb
2 28-09-2017 Групи за вежби на студенти од прва година 2017/2018 Магистер по фармација .xlsx 21 Kb
3 28-09-2017 Групи за вежби на студенти од прва година 2017/2018 Лабараториски биоинженери .xlsx 12 Kb
4 21-09-2017 Групи за вежби - Лабораториски биоинжинер зимски семестар 2017-2018 година
5 21-09-2017 Групи за вежби - Магистер по фармација зимски семестар 2017-2018 година
6 18-09-2017 РАСПОРЕД ЗА НАСТАВА ЗА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР - 2017/2018 ГОДИНА
7 12-09-2017 Распоред за зимски семестар 5 сем 2017/2018 година за студиска програма Лабораториски биоинженер .pdf 258 Kb
8 12-09-2017 Распоред за зимски семестар 3 сем 2017/2018 година за студиска програма Лаборатриски биоинженер .pdf 312 Kb
9 12-09-2017 Распоред за зимски семестар1 прв 2017/2018 година за студиска програма Лабораториски биоинженер .pdf 313 Kb
10 12-09-2017 Распоред за зимски семестар 9 сем 2017/2018 година за студиска програма Магистер по фармација .pdf 241 Kb
11 12-09-2017 Распоред за зимски семестар 7 сем 2017/2018 година за студиска програма Магистер по фармација .pdf 265 Kb
12 12-09-2017 Распоред за зимски семестар 3 сем 2017/2018 година за студиска програма Магистер по фармација .pdf 322 Kb
13 12-09-2017 Распоред за зимски семестар 5 сем 2017/2018 година за студиска програма Магистер по фармација .pdf 269 Kb
14 11-09-2017 Распоред за зимски семестар 1 сем 2017/2018 година за студиска програма Магистер по фармација .pdf 317 Kb
15 14-07-2017 Распоред за испити во Трета испитна сесија 2016/2017 година
16 04-05-2017 Распоред за испити во Втора испитна сесија 2016/2017 година
17 21-02-2017 Групи за вежби - Лабораториски биоинжинер летен семестар 2016-2017 година
18 21-02-2017 Групи за вежби - Магистер по фармација летен семестар 2016-2017 година
19 31-01-2017 РАСПОРЕД НА НАСТАВА ЗА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР - 2016/2017 ГОДИНА
20 02-12-2016 Распоред за испити во Прва испитна сесија 2016/2017 година
21 20-10-2016 Распоред за настава за 9ти семестар 2016 година - Магистер по фармација .pdf 276 Kb
22 30-09-2016 Известување за почеток на настава по предметите Основи на медицинска биотехнологија и Дизајн и оптимизација на технолошки процеси
23 26-09-2016 Групи за вежби - Лабораториски биоинжинер зимски семестар 2016-2017 година
24 25-09-2016 Групи за вежби - Магистер по фармација зимски семестар 2016-2017 година
25 16-09-2016 Групи за вежби за прв семестар 2016-2017 година - Магистер по фармација .pdf 218 Kb
26 16-09-2016 Групи за вежби за прв семестар 2016-2017 година - Лабораториски биоинжинер .pdf 187 Kb
27 09-09-2016 РАСПОРЕД ЗА НАСТАВА ЗА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР - 2016/2017 ГОДИНА
28 06-07-2016 Распоред за испити во Трета испитна сесија (август - септември) 2015/2016 година
29 25-04-2016 Распоред за испити во Втора испитна сесија (мај - јуни) 2015/2016 година
30 10-02-2016 Групи за вежби - Лабораториски биоинжинер 2015-2016 година
31 08-02-2016 Групи за вежби - Магистер по фармација 2015-2016 година
32 27-01-2016 РАСПОРЕД НА НАСТАВА ЗА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР - 2015/2016 ГОДИНА
33 09-12-2015 Распоред за испити во Јануарска испитна сесија 2015/2016 година
34 29-11-2015 Распоредот за одвивање на вежбите по предметот Користење на литература и бази на податоци.
35 08-10-2015 Распоред за настава за 9ти семестар - Магистер по фармација .pdf 268 Kb
36 22-09-2015 Групи за вежби - Лабораториски биоинжeнер 2015-2016 година
37 22-09-2015 Групи за вежби - Магистер по фармација 2015-2016 година
38 14-09-2015 Групи за вежби за прв семестар 2015-2016 година - Лабораториски биоинжинер .pdf 185 Kb
39 14-09-2015 Групи за вежби за прв семестар 2015-2016 година - Магистер по фармација .pdf 216 Kb
40 10-09-2015 РАСПОРЕД НА НАСТАВА ЗА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР - 2015/2016 ГОДИНА
41 12-06-2015 Распоред за испити во Трета испитна сесија 2014/2015 година, (17 Август - 14 Септември)
42 22-04-2015 Распоред за испити во Јунска испитна сесија 2014/2015 година
43 09-02-2015 Групи за вежби - Лабораториски биоинжинер
44 09-02-2015 Групи за вежби - Магистер по фармација
45 26-01-2015 РАСПОРЕД НА НАСТАВА ЗА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР - 2014/2015
46 15-12-2014 Распоред за испити во Јануарска испитна сесија, 2014/2015 година
47 19-09-2014 Групи за вежби - Лабораториски биоинжeнер
48 19-09-2014 Групи за вежби - Магистер по фармација
49 18-09-2014 Групи за вежби за прв семестар - Лабораториски биоинженер .pdf 182 Kb
50 12-09-2014 Групи за вежби за прв семестар - Магистер по фармација .pdf 211 Kb
51 10-09-2014 РАСПОРЕД НА НАСТАВА ЗА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР - 2014/2015
52 17-04-2014 Распоред за испити за летен и есенски испитен рок 2014
53 07-02-2014 Групи за вежби - Лабораториски биоинжинер
54 07-02-2014 Групи за вежби - Магистер по фармација
55 06-02-2014 Групи за вежби Физичка хемија
56 30-01-2014 РАСПОРЕД НА НАСТАВА ЗА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР - 2013/2014
Фармацевтски факултет
Мајка Тереза 47, 1000 Скопје, Р Македонија
Тел: ++ 389 2 3126-032; 3126-024; 3119-694 Факс: ++ 389 2 3123-054
Студентски прашања: studentskiprasanja@ff.ukim.edu.mk
Техничка поддршка: ff@vestel.com.mk
Админ
© Copyrights 2017 Vestel - Овој софтвер законски е заштитен преку асоцијацијата за заштита на авторски права. Сите незаконски копирања, присвојување програмски кодови, хакерство или кракерство врз овој софтвер ќе биде казнето според законот на Р.Македонија за кршење на авторски права