ОГЛАСИ
Одбери група:
За идните студенти Докторски студии Насловна Студенти Завршни и поправно завршни вежби Распоред на настава KE Јавни набавки
 
KE
  Датум  Оглас    
1 21-03-2014 Семинар: Фалсификувани лекови: глобална закана за јавното здравје .docx 14 Kb
2 19-03-2014 Образец за уплатница за учество на семинарот Фалсификувани лекови: глобална закана за јавното здравје .docx 27 Kb
3 19-03-2014 Пријава за учество на семинарот Фалсификувани лекови: глобална закана за јавното здравје .docx 190 Kb
Фармацевтски факултет
Мајка Тереза 47, 1000 Скопје, Р Македонија
Тел: ++ 389 2 3126-032; 3126-024; 3119-694 Факс: ++ 389 2 3123-054
Студентски прашања: studentskiprasanja@ff.ukim.edu.mk
Техничка поддршка: ff@vestel.com.mk
Админ
© Copyrights 2017 Vestel - Овој софтвер законски е заштитен преку асоцијацијата за заштита на авторски права. Сите незаконски копирања, присвојување програмски кодови, хакерство или кракерство врз овој софтвер ќе биде казнето според законот на Р.Македонија за кршење на авторски права