ОГЛАСИ
Одбери група:
За идните студенти Докторски студии Насловна Студенти Завршни и поправно завршни вежби Распоред на настава KE Јавни набавки
 
Јавни набавки
  Датум  Оглас    
1 30-06-2017 Дополнување на план за јавни набавки 2017 .pdf 720 Kb
2 10-02-2017 План за јавни набавки за 2017 година .pdf 3 Mb
3 29-02-2016 План за јавни набавки за 2016 година .pdf 2 Mb
4 18-01-2016 Оглас бр. 01/2016 - Набавка на лабораториски потрошен материјал за молекуларна биологија и генетика .pdf 56 Kb
Фармацевтски факултет
Мајка Тереза 47, 1000 Скопје, Р Македонија
Тел: ++ 389 2 3126-032; 3126-024; 3119-694 Факс: ++ 389 2 3123-054
Студентски прашања: studentskiprasanja@ff.ukim.edu.mk
Техничка поддршка: ff@vestel.com.mk
Админ
© Copyrights 2017 Vestel - Овој софтвер законски е заштитен преку асоцијацијата за заштита на авторски права. Сите незаконски копирања, присвојување програмски кодови, хакерство или кракерство врз овој софтвер ќе биде казнето според законот на Р.Македонија за кршење на авторски права